Како да нарачам

Ние не бараме нашите корисници да отвораат сметка кај нас и да се регистрираат.
До сега, во нашата пракса сме утврдиле дека тоа не само што е непотребно, туку е и здодевно за најголемиот број на купувачи.
Затоа, го направивме овој лесен систем за нарачување каде што во неколку лесни чекори ќе можете да го нарачате она што ви се допаѓа.

Нарачка преку виртуелната кошничка

Изберете го посакуваниот производ и кликнете на копчето „Додај во кошничка“ на страницата на производот. Вашата потрошувачка кошничка се наоѓа во десниот горен агол од сајтот. За да ги нарачате производите кои се наоѓаат во Вашата кошничка, кликнете на копчето „Кон наплата“.

Ако нарачувате за прв пат и немате профил на нашиот сајт, изберете ја соодветната опција, по што ќе бидете пренасочени на страницата за креирање на профил (постапката одзема помалку од минута).

Ако веќе имате профил, најавете се и податоците потребни за нарачката ќе бидат автоматски пополнети. Изберете ја адресата на која сакате да бидат испорачани производите и кликнете на копчето „Продолжи“.

Користејќи го копчето „Продолжи“, преминете на последниот чекор и потврдете ја содржината на нарачката и сумата која ќе треба да ја платите.
Кликнете на копчето „Нарачај“ за да ја комплетирате постапката.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock