Sale!

Зидна проточна чешма со туш

1,300 ден

 • Топла вода во секое време!
 • Електричен грејач на вода – за 4 секунди водата е топла!
 • Предвидена за садопери и лавабоа чиј довод на вода е од ѕидот, а не од долната страна
 • Нема потреба од дополнителен бојлер за вода или централно греење – загрева веднаш
 • Потполна замена за чешма
 • Можете да добиете онолку вода колку што ви е потребно
 • Подесување на температура – LED дисплеј за приказ
 • Модерен дизајн, лесна и брза (стандардна) монтажа
 • Заштеда на енергија: водата се загрева за 3-5 секунди (30-60C)
 • Можете да ја користите во кујната за врела вода за чај, кафе или супа; инсталирајте ја во вашата викендичка, во гаражата, работилницата за секогаш да ги миете рацете со топла вода. Било каде и било кога!
 • Сигурност: Водоотпорно и електрично изолирана, со заштита против каменец
 • Заштита од протекување, заштита од работа на суво, заштита од прегревање
 • Водата е одвоена од електричната енергија и апсолутно е безбедна за користење
 • Капацитет: 1,5-2L/min
 • Моќност: 220V / 50 Hz – Грејач со моќност од 3kw
 • Притисок: 0,04-0,05MPA
 • Должина на кабел: 1,5m
 • 3000W
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock