Sale!

Прочистувач на вода со керамички филтер

300 ден

Заштитете го вашето и здравјето на вашите блиски и превенирајте болести кои настануваат од нечистотијата и каменчињата во водата.

Овој прочистувач на вода ќе ви овозможи диречтно од вашата чешма да можете да добиете филтрирана вода и со тоа да го заштитите организмот од наталожување на метали и песок.

  • Керамичкиот филтер успешно ги задршува сите нечистотии.
  • Лесна за поставување
  • Одговара на секоја чешма

Прочистувач на вода со керамички филтер

Заштитете го вашето и здравјето на вашите блиски и превенирајте болести кои настануваат од нечистотијата и каменчињата во водата.

Овој прочистувач на вода ќе ви овозможи диречтно од вашата чешма да можете да добиете филтрирана вода и со тоа да го заштитите организмот од наталожување на метали и песок.

  • Керамичкиот филтер успешно ги задршува сите нечистотии.
  • Лесна за поставување
  • Одговара на секоја чешма
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock