FIND BACK ТУРПИЈА ЗА ПЕТИЦИ

300 ден

FIND BACK ТУРПИЈА ЗА ПЕТИЦИ

Електрична турпија за стапала со 2 променливи глави (турпии) за брусење на дебел слој кожа,клавус и.тн

  • Се полни преку USB приклучок
  • Димензија: 11cm * 7,5cm
  • Работи на 4 ААА батерии (не се вклучени во производот)
  • 1 Променлива глава за стара,испукана и оштетена кожа на стапала
  • 1 Променлива глава за фино брусење и секојдневна нега на стапала
  • Лесен и едноставен за употреба
  • Не загрева
  • Во пакетот добивате: 1 апарат FindBack ,2 променливи глави-турпии за брусење,1 USB кабел за полнење,1 четкичка за чистење после употреба.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock