Sale!

Nintendo со 620 игри + 2 џоистика

500 ден

Одличена забава за сите генерации! Повозрасните ќе се вратат во младоста, а помладите ќе осетат дел од младоста на нивните родители! Уживајте, забавувајте се со 620 различни вградени игри.
Инсталација и поврзување со телевизор за само неколку минути!

Забавувајте се со Super Mario, Donkey Kong, Figthers, Spiderman и уште многу, многу други забавни игри. Бидете среќни, забавни и весели, едноставно бидете млади.

Пакетот содржи:
– конзола за играње со жиг за квалитет
– 2 џоистика за играње
– адаптер за напојување
– приклучоци за во ТВ

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock