Sale!

Sweet женски тример (5 во 1)

300 ден

Најквалитетниот женски тример со 5 додатоци, напревете го вашето бричење или уредување на по лесен начин со помош на овој ултра-квалитетен производ.

Мултифункционален женски тример со 5 различни додатоци. Брзо и нежно ослободете се од несаканите влакна на сите делови од вашето тело со помош на 5 различни додатоци.

 • 3 додатоци за лице.
 • 2 додатоци за тело.

Продуктот содржи:

 • Сет додатоци за лице
 • Сет додатоци за тело.
 • 1 четка за чистење.
 • 1 торба за чување на сите делови на тримерот.
 • 1 батерија.

Sweet женски тример (5 во 1)

Најквалитетниот женски тример со 5 додатоци, напревете го вашето бричење или уредување на по лесен начин со помош на овој ултра-квалитетен производ.

Мултифункционален женски тример со 5 различни додатоци. Брзо и нежно ослободете се од несаканите влакна на сите делови од вашето тело со помош на 5 различни додатоци.

 • 3 додатоци за лице.
 • 2 додатоци за тело.

Продуктот содржи:

 • Сет додатоци за лице
 • Сет додатоци за тело.
 • 1 четка за чистење.
 • 1 торба за чување на сите делови на тримерот.
 • 1 батерија.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock